ASC’62 speelde uit in Enter tegen de plaatselijke club en verloor zuur met 3-1. Dus liep ASC’62 na
afloop niet de polonaise. De wedstrijd werd in het eerste kwartier in feite verloren. Na vijftien minuten
keken de Dalfsenaren tegen een 2-0 achterstand aan. Al in de vierde minuut stond 1-0 op het
scorebord. Een goede voorzet vanaf links werd hard ingeschoten door Henri Knol. Keeper Potjes was
kansloos. Kort erna werd opnieuw op links aanvaller Knol onreglementair neergelegd. Bij de
strafschop werd Potjes de verkeerde hoek ingestuurd. De kansen in de eerste helft voor ASC’62 waren
op één hand te tellen. Tot overmaat van ramp voor ASC’62 werd Marcel Bijlenga vlak voor rust ook
nog eens van het veld gestuurd. De spits van Enter struikelde over zijn eigen voeten en dat werd
Bijlenga aangerekend. Zelfs de thuisaanhang vond dit een belachelijke beslissing van de
scheidsrechter. Ruststand 2-0. Na de hervatting een geheel ander ASC’62. Het voetbalde met tien man
beter dan met elf in het eerste gedeelte. De thuisploeg werd regelmatig teruggedrongen en er kwamen
kansen voor de aansluiting treffer. Deze viel in de 66 e minuut. De nieuwbakken vader Chiel Pasman,
die in de rust was ingevallen, zorgde voor een perfecte steekpas. Matthijs van Gelder kwam alleen
voor de keeper en scoorde beheerst (2-1). ASC’62 ging volop voor de gelijkmaker en in een alles of
niets poging ontstond vooral in de slotfase een open situatie voor de thuisploeg. Dat resulteerde in een
doelpunt bij, een goed uitgespeelde tegenstoot, in blessure tijd door Welink. Eindstand 3-1. Zaterdag
speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen WVF uit Westenholte.