Kledingplan

ASC ’62 geeft haar spelende leden het officiële ASC’62 tenue in bruikleen. Via het team krijgt elk spelend lid van ASC ’62 een kledingpakket, bestaande uit shirt, broek, sokken en voor de keeper een keepershirt en keeperbroek. De shirts en kousen zijn voorzien van het ASC ’62-logo en de shirts van een rugnummer en eventuele sponsoropdruk.
Voetbalschoenen en scheenbeschermers behoren niet tot dit pakket.

Regels kledingplan:

  • Elk team krijgt een teamtas met voldoende en verschillende maten SHIRTS, BROEKEN en SOKKEN (ook voor invallers).
  • De teamtas wordt aan het begin van het seizoen uitgereikt aan de leider(s) door de tenuecommissie.
  • Het beheer en wassen van de kleding is een teamverantwoordelijkheid, te regelen door de leiders.
  • In elke teamtas komt een wasvoorschrift.
  • Het team (spelers/ouders) is te allen tijde verantwoordelijk voor verlies van of schade aan de kleding.
  • Aan het einde van het voetbalseizoen wordt de teamtas door de leiders van het team compleet ingeleverd bij de tenuecommissie.
  • Bij verlies of schade is het team (de speler/ouder(s) verplicht om de bijdrage in de kosten voor vervanging van de kleding aan ASC ’62 te betalen.
  • De Sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de shirts.

In de ledenvergadering van 19 april 2004 hebben de leden hun goedkeuring gegeven aan het kledingplan.

Tenuecommissie

De hierboven beschreven teamtassen zijn het hele seizoen in bruikleen en in beheer van het team. Aan het eind van het seizoen worden alle teamtassen ingeleverd bij de dames van de tenuecommissie zodat zij er voor kunnen zorgen dat de tassen aan het begin van het nieuwe seizoen weer zijn aangevuld tot het gewenste aantal shirts, broeken en sokken.

Mocht er tussentijds iets nodig zijn of wanneer er iets aan vervanging toe is kan het team hiervoor elke dinsdagavond van 19:00 tot 19:30 uur terecht bij de dames in de kledingkamer bij ASC’62.

Reserve-tenues

Wanneer de tegenstander in ongeveer dezelfde kleuren speelt als het thuisspelende ASC-team wordt er tijdens de wedstrijd in reserve-tenue gespeeld.

Met ingang van het seizoen 2023-2024 is het zo geregeld dat: de teams Heren 1 en Heren 2; de teams Heren 3 en Heren 4; de teams Heren 5 en Heren 6; de teams Heren 7 en Heren 8; de teams Dames 1 en Dames 2; alle 5 over een tas met reservetenues kunnen beschikken. Aan het eind van het seizoen worden deze tassen weer compleet ingeleverd bij de dames van de tenuecommissie.

Mocht er tussentijds iets nodig zijn of wanneer er iets aan vervanging toe is kan het team hiervoor elke dinsdagavond van 19:00 tot 19:30 uur terecht bij de dames in de kledingkamer bij ASC’62.