Zaterdag 2 maart gaan wij voor de 4e keer proef draaien met ASC’62- RADIO. De wedstrijd  en voorafgaand een podcast over eventuele fusie is live te volgen via onderstaande links, u hoeft geen aparte app te downloaden

Wedstrijd :  https://web.gazeti.live/289

Podcast:   https://web.gazeti.live/291

We doen dit niet voor ons zelf maar voor Gazeti een initiatief van Dalfsenaren Alwin Lindeboom en Wladimir Nijenhuis, zij willen dit verder gaan uitbreiden. Wij dienen als proef en doen dat met veel plezier. Luister zaterdag vanaf 14.00 uur naar de podcast met Erik Busscher en Niels Gort over de eventuele fusie en vanaf 14.30 naar de wedstrijd ASC’62 – SC Elim.  Met Verslaggevers Herben Scherpenkate en Erik Busscher.

 

De totstandkoming van Gazeti:

De hele wereld gaat uit van het gemiddelde. Iedereen moet binnen de standaard passen en voor variaties en afwijkingen kost het extra energie/ tijd/ geld om aanpassingen te realiseren. Mijn zoon is slechtziend. Samen met een aantal vrienden hebben we stoelen bij PEC Zwolle. Alle thuis wedstrijden zijn we aanwezig en nemen kinderen mee. Mijn zoon vindt het ook geweldig om daarbij te zijn. Er is echter 1 maar. Hij kan maar een klein deel van het veld zien en krijgt dus maar een beperkt deel van de wedstrijd mee.
PEC Zwolle heeft daar een mooi oplossing voor: de blindentribune. Voor mijn zoon is dat niet de beste oplossing, omdat hij met (en vooral tussen) ons op de tribune wil zitten om de wedstrijd te volgen. Als oplossing hebben we geprobeerd om het commentaar van de blindentribune beschikbaar te maken op de tribune via een speciale koptelefoon met een ontvanger. Het bereik was echter te klein, waardoor we het geluid niet bij ons op de tribune konden krijgen.
Vervolgens hebben we geprobeerd om de wedstrijd via live streams te volgen op de tribune. Door vertraging van bijna tien seconden, was dat ook niet de ideale oplossing.
Een breed bereik en zo weinig mogelijk vertraging bleken de basis te zijn voor een oplossing die Gazeti biedt.
Gazeti biedt de oplossing om een wedstrijd of evenement via live verslaggeving te kunnen volgen. Waarbij live zo live is, dat je zelfs langs het veld of in het stadion de wedstrijd zonder vertraging kan volgen. Of het nu gaat om een sportevenement, een theatervoorstelling of welke gebeurtenis dan ook. Gazeti maakt het mogelijk voor iedereen om live de wedstrijd te volgen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.