Achter de schermen werd er al een tijdje aan gewerkt maar nu is hij online: de nieuwe website. Inhoudelijk is er niet veel veranderd, de indeling is iets anders en er zijn een paar onderdelen toegevoegd waar we zelf in ieder geval blij mee zijn. Daarnaast zijn er technische aanpassingen doorgevoerd waardoor deze ook op de smartphone te gebruiken is.
Op de teampagina’s zijn overzichten met het actuele programma en uitslagen en standen geïntegreerd, hiervoor moest je voorheen naar de app van Voetbal.nl, zie onderstaande afbeelding van de teampagina van heren 1.

Ook nieuw is de Fanshop, deze staat klaar om online te gaan, het wachten is nu nog op het assortiment dat nog niet volledig is.

Onderaan de homepagina staan de icoontjes van facebook, twitter en instagram. Deze zijn gelinkt aan de betreffende accounts zodat je met één klik naar het gewenste medium gaat.

De meeste teams hebben inmiddels een nieuwe teamfoto, de ontbrekende foto’s volgen zo spoedig mogelijk. Zo zijn er misschien nog een paar kleine dingetjes maar dat lost zich vanzelf op.

Voor de rest is de site zo goed als klaar, met dank aan Gerrald Zwep die in overleg met het bestuur heeft gezorgd voor de  de nieuwe opmaak en indeling.