Vrijdag 21 april is het weer tijd voor de vrijwilligersavond van v.v. ASC 62. Onder de noemer jong geleerd, oud gedaan maken we er weer een gezellige avond van. Dus doe jij vrijwillige taken bij onze vereniging? Voel je dan van harte welkom!
Het clubgebouw is vrijdag 21 april vanaf 18.00 uur geopend en vanaf 18.30 uur beginnen we met de eerste activiteit. Zorg dat je op tijd bent. En trek stevige schoenen aan, want we gaan een klein stuk wandelen. Na deze activiteit komen jullie weer terug bij het clubgebouw. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een gezellige avond van.
De perfecte gelegenheid om lekker bij te kletsen met elkaar. Maar dat is nog niet alles. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een dansworkshop! En natuurlijk is er rekening gehouden met alle leeftijden. Dus voor iedereen is er wat te doen deze avond!
En zoals gebruikelijk bij de vrijwilligersavond bij v.v. ASC ’62 zijn de consumpties gratis. In combinatie met bovenstaand programma belooft het dus een leuke avond te worden!
We kijken er zelf ook enorm naar uit en zien jullie graag op vrijdag 21 april vanaf 18.00 uur bij het clubgebouw. Tot dan!
P.S. Geen 18, geen alcohol