Twee nieuwe gezichten dit seizoen en twee bekende gezichten die onze selectieteams gaan trainen en begeleiden. Nieuwkomers Herman Oosterhaar (trainer/coach) en Fred Zwiggelaar (assistent trainer/coach) hebben het op zich genomen om Heren 1 goed te laten presteren in de derde klasse D. Het vorige seizoen eindigde ons eerste elftal hier op de zevende plek, de intentie om weer terug te komen in de tweede klasse is zeker aanwezig. Hieraan kan de brede ervaring van Herman en Fred, beide mannen trekken al jarenlang gezamenlijk op als trainersduo (ZAC Zwolle, KHC Kampen, VV Hattem) – zeker bijdragen om dit doel te bereiken.

Heren 2 start dit jaar weer met Tristan Breukelman. Voor het dertiende seizoen staat dit inmiddels vertrouwde gezicht weer voor de mannen van ons tweede elftal die uitkomen in de reserve eerste klasse.

Marcel Schokker begint aan zijn tweede seizoen als trainer bij de vrouwen. Hiervoor trainde hij meisjes bij de FC Dalfsen waarna hij de overstap maakte naar het vrouwenteam van ASC’62 die uitkomen in de derde klasse M.

Foto 1 t/m 4: Voorzitter Bert Visscher met respectievelijk Herman Oosterhaar, Fred Zwiggelaar, Tristan Breukelman en Marcel Schokker.