VV ASC ’62 en Balans Fysiotherapie & Fitness zijn verheugd om aan te kondigen dat zij een samenwerking zijn aangegaan om de sportieve prestaties van de spelers van ASC ’62 te verbeteren en blessures te voorkomen.
De samenwerking tussen de voetbalvereniging en de fysiotherapiepraktijk zal zich richten op het bieden van professionele begeleiding en ondersteuning aan de spelers van ASC ’62. Dit omvat onder andere het aanbieden van een speciaal inloopspreekuur, elke dinsdag van 18.00 tot 18.45 verzorgerskamer ASC, waar spelers zich via WhatsApp voor kunnen aanmelden.
Het WhatsApp-nummer voor het inloopspreekuur is: 06-51631022. Dit nummer is ook beschikbaar voor korte vragen over blessures, herstel en preventie. Spelers kunnen via dit nummer snel en gemakkelijk contact opnemen met de fysiotherapeuten van Balans.
De samenwerking tussen vv ASC ’62 en Fysiotherapiepraktijk Balans is een belangrijke stap in de ontwikkeling van de voetbalvereniging en zal bijdragen aan het verbeteren van de sportieve prestaties van de spelers.
Voor meer informatie over de samenwerking tussen vv ASC ’62 en Fysiotherapiepraktijk Balans kunt u contact opnemen met:
Frank van der Vegt
Telefoonnummer: 0529432130