ASC’62 speelde thuis op het hoofdveld tegen IJVV en speelde met 2-2 gelijk. Een voetbal gevecht die
geen winnaar telde. ASC’62 had wel een droomstart. Uit een dieptepass in de eerste minuut van
Wouter de Boer op Chiel Pasman was het al raak. Pasman, die voorafgaande aan de wedstrijd de
bloemen kreeg voor zijn driehonderdste wedstrijd, bleef kalm en scoorde (1-0). Vervolgens golfde de
wedstrijd heen en weer in eerste helft met enkele kansen voor beide teams. Uit een van die
mogelijkheden scoorden de bezoekers maar het doelpunt werd afgekeurd door scheidsrechter Jansen
uit Apeldoorn. Ruststand 1-0. Ook na de hervatting een levendige wedstrijd. Bij de thuisploeg kwam
Rick van Faassen in het veld voor Bram Paarhuis. Twintig minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Uit
een strakke voorzet tikte Jonathan van Marle binnen (1-1). Trainer Piet de Jong bracht opnieuw twee
wissels t.w. Werner Snel en Niloy Haroun. Bij één van de eerste acties van Snel werd hij in scoring
positie vast gehouden binnen de zestienmeter lijnen. Jubilaris Pasman wist daar wel raad mee (2-1).
Tien minuten voor tijd viel de 2-2. Bij gerommel in het strafschopgebied van de thuisploeg kon Luc
Kalter bij de tweede paal gemakkelijk binnen tikken. Een terechte 2-2 eindstand. Zaterdag speelt
ASC’62 om 14.30 uit tegen WVF in Westenholte.