ASC’62 speelde uit tegen Elim en won overtuigend met 1-5. De wedstrijd begon met een minuut stilte
i.v.m. het overlijden van erelid Jan van Pijkeren van ASC’62. In de eerste helft liep het zeer traag bij
de Dalfsenaren. Bij het eerste wapenfeit was het gelijk raak voor de thuisploeg. Een vrije trap werd
door Mike Doldersum hard ingeschoten (1-0). Na een half uur spelen scoorde ASC’62 uit een
flipperkast situatie door Jesse Bos de 1-1. ASC’62 toonde in het eerste gedeelte weinig inspiratie. Na
de hervatting met enkele wissels liep het beter. ASC’62 had duidelijk meer veld overwicht en dat werd
dan ook uitgedrukt in doelpunten. De 1-2 kwam na een inzet van Matthijs van Gelder opnieuw voor de
voeten van Bos. Deze speler was deze middag het goudhaantje. Ook de 1-3 werd door hem binnen
getikt. En tien minuten voor tijd scoorde Bos opnieuw uit een vlijmscherpe aanval. Vijf minuten voor
tijd mocht Chiel Pasman aanleggen voor een strafschop. Deze ging in tweeën, maar hij bepaalde wel
de 1-5 eindstand. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen Sc Rouveen.