Afgelopen zaterdag, 27 januari, was de dag dat de toppers van ASC-heren 4 een nieuwe sponsor mochten verwelkomen. Waar vele bedrijven en organisaties al met deze sterren in zee gingen, mag Laarman Koeriers en Sneltransport zich vanaf nu ook trotse sponsor noemen van het sterrenensemble. Om de nieuwe sponsoring in te luiden, spraken de teamleden af een ‘’alles-behalve-een-voetbaltas-dag’’ te organiseren. De voetbaltas moest thuisblijven en iedereen werd verzocht iets anders mee te nemen om hun voetbaluitrusting naar sportpark Gerner te slepen.

Dit leverde de volgende taferelen op. Er werd door de heren onder andere een kruiwagen, een rollator, een paar vuilniszakken, drie wasmanden en zelfs een heus schepnet meegenomen om de bewuste spullen in te vervoeren. Winnaar was Sam Elst, die het voor mekaar had gekregen zijn spulletjes in een ‘Henry’ stofzuiger te proppen.

Deze gekkigheid had natuurlijk wel een mooie reden. Op de bewuste dag werd heren 4 door Laarman transport verrast met gloednieuwe spelerstassen, compleet met nummer en bedrukking. De traditionele blauwe ASC tinten, konden hierin uiteraard niet ontbreken. Om deze sponsordeal wereldkundig te maken, haalde Laarman transport twee van hun mooiste vrachtwagens van stal. De heren van ASC 4, werden zo voor het eerst inclusief nieuwe tas op de gevoelige plaat vastgelegd.

Wij vinden het ontzettend leuk en sportief dat Laarman Koeriers en Sneltransport dit voor ons heeft willen regelen. Vanaf nu is een kapotte voetbaltas geen excuus meer voor puntverlies!

 

Ondertekend;

De TD van ASC-heren 4