Op de dag voor Koningsdag stopte burgemeester Erica van Lente tijdens haar rondrit met een oldtimer brandweerauto door Dalfsen aan de Vossersteeg, Jan Uitslag was ook een van de tien gedecoreerden van de jaarlijkse lintjesregen. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en kreeg deze onderscheiding opgespeld door de burgemeester.
‘s Middags werden alle gedecoreerden nog eens extra in het zonnetje gezet tijdens een Oranjereceptie in het gemeentehuis.

Burgemeester Erica van Lente verraste de zogenoemde gedecoreerden in de ochtend met het grote nieuws en reikte de onderscheiding uit. Tijdens de speciale Oranjereceptie in het gemeentehuis zijn alle gedecoreerden dinsdagmiddag nog eens extra in het zonnetje gezet.

Jan Uitslag heeft bij ASC’62 ook een aantal vrijwilligerstaken uitgevoerd en speelt op dit moment nog in het vierde elftal. Namens de vereniging feliciteren wij Jan met dit heugelijke feit.

Jan Uitslag (51 jaar) uit Dalfsen is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Jan Uitslag is vanaf 2017 tot op heden werkzaam als wethouder bij de gemeente Dalfsen. Naast deze werkzaamheden verrichtte hij diverse vrijwilligerswerkzaamheden. Zo was hij betrokken bij de Hervormde Gemeente Dalfsen. Hier begeleidde hij het uitwisselingsproject tussen Amerikaanse, Roemeense en Nederlands jongeren, waarbij zij sociale projecten ondersteunden. Ook was Jan Uitslag jeugdouderling, voorzitter van de jeugdraad en hielp hij bij de fusie van de Gereformeerde en de Hervormde kerken. Ook organiseerde hij het ICQ festival.

Jan Uitslag was vanaf 2004 ruim 13 jaar raadslid bij de gemeente Dalfsen. Vanaf 2011 is Jan Uitslag hulpkoster bij de Protestantse Gemeente Dalfsen. Ook zette hij zich gedurende 3 jaar in voor voetbalvereniging ASC’62. Sinds 2018 is hij dijkwacht bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta en coördineert hij de dijkpost. Ook begeleidt Jan Uitslag de jongerengroep 0529 Unites Dalfsen sinds 2018, tijdens de reizen naar Roemenië. Daar helpt de jongerengroep bij diverse sociale projecten. Ook is Jan Uitslag verantwoordelijk voor de financiën van 0529 Unites Dalfsen.