Met een goed gevoel wordt er terug gekeken op de viering van het vijftigjarig bestaan van de damestak en het zestigjarig bestaan van voetbalvereniging ASC’62.

Overdag was er aandacht voor de jongste vrouwelijke leden, de meisjes die bij FC-Dalfsen spelen. Er werd een clinic gegeven door dames 1, er was een spellencircuit, tussendoor werd er gezellig geluncht en ‘s middag was er nog tijd voor de mini penaltybokaal en voor beachvoetbal.

De huldiging van jubilerende leden vond ook plaats op deze feestelijke dag. Vanwege de coronaperikelen werd de nieuwjaarsreceptie tot twee maal toe uitgesteld. Normaal gesproken vinden tijdens deze receptie de huldigingen plaats. Zaterdag werd er een inhaalslag gemaakt met maar liefst 36 jubilarissen.

De avond werd geheel in stijl afgesloten met een optreden van de voor dit doel weer opgetuigde Blauband. Het clublied ‘ASC, blauwwitte kleuren’ werd zoals altijd uit volle borst meegezongen, de start van een geweldig optreden van de  band die zaterdag bestond uit de oude bezetting aangevuld met jong talent.