Ons eerste herenteam speelt zaterdag 11 juni zijn eerste en hopelijk niet laatste nacompetitiewedstrijd om in de tweede  klasse te blijven acteren. Na een seizoen dat vol stond van blessures in onze eerste selectie kon rechtstreekse degradatie voorkomen worden. Wat rest is de nacompetitie.

Die competitie begint a.s zaterdag  met de wedstrijd tegen vv Hellendoorn, nummer 3 uit de derde  klasse. In de nieuwe opzet van de KNVB strijden 8 ploegen om één plek voor de tweede klasse. Bij verlies is het direct einde seizoen, voor de winnaar volgt dan dinsdag 14 juni de volgende wedstrijd tegen de winnaar van vv Hattem – De Zweef. De winnaar van die wedstrijd speelt dan de finale op zaterdag 18 juni. Dat zou sc Rouveen, SVVN, De Esch of vv Oene kunnen zijn. Het is bijna hogere wiskunde.

Normaliter wordt er bij deze wedstrijden ook voor leden entree geheven, de opbrengsten en de kosten worden dan door beide verenigingen  gedeeld. In overleg met vv Hellendoorn is besloten om een ieder vrije toegang te geven.

Het bestuur roept alle leden op om de mannen van trainer Piet de Jong a.s. zaterdag en op eventuele nog volgende zaterdagen te ondersteunen. Zoals gebruikelijk begint de wedstrijd om 14:30 op ons sportpark Gerner. Komt dus allen en laat je horen.

Het Bestuur ASC’62