Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.

Wat betreft de wedstrijden die nu nog door gaan:

  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • In de kantine is een coronatoegangsbewijs (CTB) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen (voor een beperkt aantal bezoekers) verplicht.
  • De kantine moet uiterlijk om 17.00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig van kracht.

Wij doen een dringend beroep op de leden om zich te houden aan de welbekende basismaatregelen. Dat is de beste garantie om op termijn af te komen van de maatregelen.

De controle op het CTB is tot nu toe erg goed verlopen. Af en toe is het wat druk als er veel personen het clubgebouw in komen. Dat er gecontroleerd wordt is voor iedereen duidelijk en wij willen daar ook geen concessies aan doen.
Wel zouden wij het fijn vinden dat met name in de ochtend ouders van jeugdleden, die onder de vlag van FC Dalfsen spelen, de controle van het CTB op zich willen nemen. Op de vorige oproep zijn weinig reacties gekomen en dat is wel vreemd voor een vereniging met meer dan 800 leden.
Laten we ook hier met elkaar de schouders onder zetten. Opgeven voor een tijdvak kan nog steeds op info@asc62.nl. Het is geen goed signaal wanneer we ons clubgebouw zouden moeten sluiten omdat we de controle op de CTB niet goed uit kunnen voeren.