ASC’62 speelde de eerste wedstrijd na de winterstop thuis tegen Hardenberg’85 en won met 3-1. De
thuisploeg had de punten na de magere seizoen start ook hard nodig. Ook de tegenstander kende een
moeilijke start. Het was dus voor beide ploegen aanhaken of afhaken. Beide ploegen hadden, wel
vriendschappelijk, maar in competitie verband nog nooit tegen elkaar gespeeld. ASC’62 begon de
wedstrijd met veel slordigheden aan de bal. Met name Niloy Haroen van de thuisploeg kreeg deze
middag de bal maar niet naar dezelfde kleur en dat bleef de gehele wedstrijd zo. Met spelden prikjes
over en weer waren de bezoekers het eerst succesvol. Na twintig minuten scoorde Thomas de Boer
geheel vrijstaand de 0-1. Dit was tevens de ruststand. Na de hervatting was het spel vooral van de
thuisploeg beter verzorgd. In d 58 e minuut schatte Chiel Pasman een pass van Bart van Gelder goed in
en met zijn ervaring schoot hij de bal perfect in (1-1). ASC’62 bleef druk zetten en de verdediging van
Hardenberg begon scheurtjes te vertonen. Kort na de aansluiting treffer viel de 2-1. Het was Erik Bos
die uit een kluwen van spelers de bal goeb inkopte. Kort erna viel ook de 3-1 en de wedstrijd was
gespeeld. Uit een snelle aanval lobde Pasman de bal perfect over de keeper. Eindstand 3-1. De
wedstrijd werd perfect geleid door scheidsrechter Groenhuijsen uit Zwolle. Zaterdag gaat ASC’62 op
bezoek bij VKH in St. Jansklooster. De wedstrijd begint om 14.30 uur.