In de nieuwe rubriek De maand van, geven de teams van onze vereniging een in kijkje in het wel en wee van desbetreffende team. Na loting is Dames 2 uit de koker gekomen om hun verhaal te doen wat er in de afgelopen maand binnen dit team afspeelde. We dachten nog, dat gaat helemaal goed komen met dit fantastische, enthousiaste team. Elke donderdag bevolken zij zich als eersten in ons clubgebouw na hun training. Er is altijd wel enige reuring aan de stamtafel, menig keer sluiten ze ook als laatsten de deur achter zich. Op veld laat dit team ook van zich spreken, door bovenin mee te draaien en voorzichtig wordt al gesproken over een eventueel kampioensschap. Achter de bar doen ze ook nog eens kantinedienst in ons clubgebouw.

Genoeg derhalve om hier een leuk ludiek stukje over te schrijven. Niets is echter minder waar.  De redactie kreeg echter een zeer kort schrijven van de dames via de digitale snelweg. Met een korte opmerking van: Sorry voor het korte verhaal maar niet gaf echt inbreng. Marit K. krijgt een pluimpje (een kleintje ) voor wel haar inbreng naar de redactie.

Hier in het heel kort:   De maand van…… Dames 2

Dames 2 is hét gezelligste dames team van Salland/Nederland. Ze houden van een feestje en héél veel bier!???????? Na de donderdag training, “ff” een pilsie in het clubgebouw. Maarrr, deze dames kunnen zeker ook serieus zijn. De doelstelling is dan ook om kampioen te worden dit seizoen????

Het motto is “Houd je niet van bier, dan ben je ook niet welkom hier

Een valse start dus voor De maand van……. We houden echter hoop. Dames 2 heeft de mannen van Heren 4 “geloot” om de maand november voor hun rekening te nemen. Met hoge verwachtingen van hun inbreng wachten wij af. Succes heren.

Dit alles geschreven te hebben met een grote knipoog.

 

De redactie.