Zoals inmiddels gewoonte is was ook dit keer het darttoernooi (voor koppels en voor singles) de eerste activiteit in het nieuwe jaar. Op vrijdagavond 12 januari waren de wedstrijden tussen de koppels en op zaterdag 13 januari gooide iedere speler voor zich. Het toernooi wordt gespeeld in het clubgebouw dat tijdelijk is omgebouwd tot dartzaal waar 16 wedstrijden tegelijk kunnen worden gespeeld.
De sfeer is altijd bijzonder goed met als hoogtepunt de finale die wel wat weg heeft van een Engelse dartwedstrijd inclusief opkomstmuziek en luidkeelse aanmoedigingen en als callers Rik Hogenkamp en Silvan Kloppenburg die de punten omroepen en de wedstrijd in goede banen leiden.

Beide wedstrijddagen wordt de activiteitencommissie bijgestaan door Antoine Feijen die zich bezighoudt met de wedstrijdindeling en de uitslagverwerking.

Vrijdagavond begon om 18:30 de marathon koppel-darten. Vanwege het grote aantal deelnemers, 62! koppels, duurde de wedstrijd de gehele avond en nog iets langer.

De strijd werd gestreden door 62 teams die uit diverse samenstellingen waren gevormd. Zo waren er buurmannen, vrienden/vriendinnen, collega’s, vader en zoon of andere familieverbanden maar ook totaal verbandloze teams hadden zich onder fraaie teamnamen ingeschreven.

Zo zagen Nix 18, Bonnie en Clyde, No trouble no double, Darts en farts, De Kaasboerties, De Pijlpiraten,  Mansjee 501, Sons of Roelof, Barry Bullseye en zien zunne, Horse in the hallway en andere teams hoe ‘t Hooiskuurtie van Jozef en Maria (Jurrian Holsappel en Florian Braam) het wonnen van ZHDO (Bas de Lange en Martin Kamerman)

Op zaterdag werd er vroeg in de middag gestart en was om 20:00 uur de winnaar bekend.
Mr. Fast (Werner Snel) won in de finale van Wouter Stel. Zij waren de winnaars van de twee halve finales tegen respectievelijk Skutsje (Tom van Zanten) en Frans Bokito (Frank Borger).

Ook hier hadden de deelnemers zich ingeschreven onder bijzondere artiestennamen zoals RyanAir, Skrieverr, The Dartwhisperer, Grey Guuse, Koekerd, Klopmeister, Boelo, Elmo en meer van dat soort spitsvondigheden.