Club van ’62

Club van '62

De “Club van 62” is een groep mensen die de vereniging steunt en daarbij meedenkt waar ASC ’62 in investeert. Leden van deze club profiteren daarnaast van voordelen bij de aangesloten sponsors. Het lidmaatschap van deze club kost € 50,- per jaar.

Doel van deze Club
De “Club van 62” is ingegeven door het feit dat het steeds duidelijker wordt dat een ambitieuze vereniging meer afhankelijk is van inkomsten uit sponsoring. ASC ‘62 wil nieuwe en bestaande leden goed kunnen blijven faciliteren. Om dit te realiseren is in 2014 binnen ASC ’62 het idee ontstaan om een “Club van 62” op te richten. Het doel is ASC ’62 extra steunen met de mogelijkheid om zelf mee te denken.

Waar wordt het geld aan besteed?
De inkomsten worden op een dusdanige manier besteed, zodat het ten goede komt aan de gehele vereniging. Hierbij kan gedacht worden aan nieuwe doeltjes, ballen, inventaris etc. Speciale aandacht hierbij heeft de jeugd, simpelweg omdat de jeugd de toekomst heeft. Naast het inzamelen van financiële middelen heeft de “Club van 62” ook duidelijk een sociale functie. Eénmaal per jaar wordt er een activiteit voor de leden georganiseerd.

Wij willen benadrukken dat de bevoegdheid om uitgaven te verrichten alleen bij het bestuur van de ASC ’62 ligt. De leden van de “Club van 62” dragen ideeën aan om het geld te besteden, welke in afstemming met het bestuur worden uitgevoerd.

Gerealiseerde doelen in 2014/2015:
Bijdrage aanschaf van de zes doeltjes ten behoeve van het Peter Pan kaboutervoetbal;
Bijdrage aanschaf van nieuwe inventaris voor ons clubgebouw (in samenspraak met de beheercommissie);
Activiteit: BBQ.

Lid worden
Iedereen kan lid worden van de “Club van 62”. Onder ons motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” verwelkomen we graag nieuwe leden. Waarom lid worden?

Je steunt ASC ’62 als geheel;
Jouw bijdrage wordt heel zorgvuldig en nuttig besteed;
Leden profiteren van kortingen bij de aangesloten sponsors (zie hieronder);
Gratis meereizen wanneer het eerste elftal (heren en dames) met de bus naar een uitwedstrijd gaat;
Korting op de supporters artikelen;
Gezellige jaarlijkse activiteit.

Voor aanmelding, vragen en suggesties kun je mailen naar clubvan62@asc62.nl of meld je bij Nick Bredewold, Marco Katgert, Marco Laarman, Arno Sandink of Bart Scholten.

Dwars Schoen- en Sportmode

10% korting op sportartikelen.

Jopie’s Groene Wereld

10% korting op planten

Revista Tekst & Ontwerp

10% korting bij een bestelling van 50 kaarten of meer: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, (zakelijke) kerstkaarten of ontwerp op maat.