De koffiemachine in ons clubgebouw had al even zijn langste tijd gehad maar met de start van het nieuwe seizoen is hij definitief afgedankt, met dank voor de honderden liters koffie die hij heeft geproduceerd.

De Club van 62 heeft inmiddels voor een vervangende machine gezorgd die deze dankbare taak gaat overnemen. Hartelijk dank hiervoor!

De `opening` werd symbolisch verricht door de overhandiging van een koffiepot door Martijn Slot, voorzitter van de Club van 62, aan Jan Holsappel van de beheerscommissie.

De Club van 62 is na de coronaperiode weer nieuw leven ingeblazen. De eerste actie van de Club die hierop volgde was het schenken van LED-verlichting voor de keuken van het clubgebouw. Net als de aanschaf van het koffiezetapparaat was dit een welkome bijdrage voor de faciliteiten van de beheerscommissie.

De mannen van de Club van 62 willen graag nog meer betekenen voor onze vereniging. Wanneer zoveel mogelijk mensen lid worden van de Club kunnen zij bijspringen waar nodig of zelf initiatieven bedenken die ten goed komen aan de vereniging.

Lid worden (voor 50 euro per jaar) kan via het inschrijfformulier dat je kunt vinden op  https://asc62.nl/clubvan62/