ASC’62 speelde tegen De Esch op sportpark De Weschterik in Oldenzaal en verloor met 4-0. Door
deze nederlaag tegen deze naaste concurrent om de nacompetitie te ontlopen zijn de zorgen voor d
ploeg van Piet de Jong alleen maar groter geworden. In het eerste gedeelte waren beide ploegen wel
actief voor de goal. Maar gescoord werd er niet. Ruststand 0-0. Na de hervatting ging de thuisploeg
beter met de kansen om. Na tien minuten spelen ontstond een zeer rommelige situatie voor het doel
van de bezoekers. Uit een kluts in het zestien metergebied scoorde Christiaan Poos de 1-0. Twintig
minuten voor tijd viel de 2-0. Uit een indraaiende voorzet van links werd feilloos binnen gekopt door
Koen Timan. Omdat ASC’62 niet bij machte was de wedstrijd te laten kantelen werd de wedstrijd
door de thuisploeg rustig uit gecounterd. Dat kort voor tijd de 3-0 en ook nog de 4-0 viel was voor de
statistieken. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen nummer twee van deze competitie