ASC’62 speelt uit tegen ZAC in Zwolle en verloor met 5-1. Het mag een off-day genoemd worden
voor de Dalfsenaren. ASC’62 wist bijna geen kansen te creëren terwijl de thuisploeg er vrolijk op los
counterde. Na een kwartier kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Een counter na een corner
werd door Bastiaan binnen geschoten. Kort erna viel de 2-0 door Kool. Een ingooi van ASC’62 werd
simpel ingeleverd. ASC’62 was de eerste helft niet echt de mindere in het veld maar het wist niet de
scoren. Ruststand 2-0. Na de hervatting hetzelfde spelbeeld. Na tien minuten schoot wederom Bastiaan
de 3-0 binnen. ZAC counterde er lustig op los en bij opnieuw bal verlies in de Dalfser verdediging,
was de 4-0 is een feit. Vervolgens ging er achterin bij de Dalfser verdediging alles mis. Een
terugspeelbal werd onderschept en nummer vijf lag in het netje. Tien minuten voor tijd waren er
enkele kansen voor de bezoekers. Een bal van Van Faassen werd van de lijn gehaald, Mees Bartels
schoot tegen de paal maar uit een corner kopte Van Zanten nog wel raak. Eindstand 5-1. Ook Chiel
Pasman die inviel en zijn drie honderdste wedstrijd speelde in de selectie van de Dalfsenaren had zich
deze wedstrijd anders voorgesteld. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen IJVV uit