ASC’62 speelde thuis tegen FC Ommen en verloor met 0-3. Beide teams spelen tot nu toe zeer
wisselend in deze competitie. ASC’62 boekte in twee door de weekse oefenwedstrijden wel mooie
overwinningen maar in de competitie wil het nog niet lukken. In de laatste competitie wedstrijden
kwam ASC’62 steeds na tien minuten spelen op achterstand. Ook in deze wedstrijd. Door veel
aanvalsdrift in het begin van de wedstrijd werd de bal op het middenveld door Wouter de Boer
verspeeld. Omdat de rechtsback ook al bij de middenlijn stond kon Tom Siemens geheel vrijstaand
eenvoudig de 0-1 binnen koppen. ASC’62 had in deze fase veel balbezit maar de voorwaartsen
kwamen onvoldoende in scoring positie er was veel te veel balverlies. Ruststand 0-1. Kort na de
hervatting ging ook nog eens keeper Thom Scherpenkate in de fout. Hij tikte binnen het zestienmeter
gebied de Ommer spits aan en scheidsrechter Landman uit Hengelo legde de bal terecht op de stip. Het
was wederom Siemens die keihard binnen schoot (0-2). De thuisploeg bleef spelen voor een beter
resultaat en de kansen kwamen er ook. Maar steeds stond keeper Stefan Kortman in de weg. Vijf
minuten voor tijd speelde opnieuw Siemons zich keurig vrij en zijn schuiver rechts onder was
onhoudbaar voor keeper Scherpenkate. Eindstand 0-3. Een teleurstellende middag voor de
Dalfsenaren. Voorafgaande aan de wedstrijd kreeg ASC’62 aanvaller Matthijs van Gelder de bloemen.
Hij speelde 250 wedstrijden voor ASC’62, maar het was niet zijn middag.