ASC’62 speelde thuis tegen Vroomhoopse Boys en verloor met 0-2. Gezien het veldspel had een nul-
nul wedstrijd moeten worden maar de Dalfsenaren zitten momenteel in de hoek waar de klappen
vallen. In de laatste thuiswedstrijd werd tegen IJVV nog een punt gepakt en vorige week werd nipt
met 3-2 verloren uit tegen WVF. Tegen Vr,Boys was een punt zeker verdiend geweest. Het op harde
veld met veel wind was goed voetbal bijna niet mogelijk. In de eerste helft was er voor beide ploegen
slechts één goede scoring kans. Maar de keepers bleven hierin de baas. Ruststand 0-0. Na de
hervatting hetzelfde spelbeeld. Na ruim twintig minuten profiteerde Julien Derks van een slippertje in
de Dalfser verdediging Hij tikte gemakkelijk binnen (0-1). Trainer Piet de Jong van de thuisploeg
gooide er alle wissels in om nog een punt te redden. Maar door een cadeautje van scheidsrechter Van
Beek uit Ermelo werd het vlak voor tijd ook nog 0-2 voor de bezoekers. Na een onschuldige actie in
het strafschopgebied legde hij de bal op de stip. Leon Dogger pakte dit presentje uit. Wat een 0-0
wedstrijd had moeten zijn pakte wederom verkeerd uit voor de thuisploeg. Zaterdag speelt ASC’62 om
14.30 uur uit tegen De Esch in Oldenzaal. Deze ploeg heeft een punt minder op de ranglijst maar ook