ASC’62 speelde uit tegen v.v. Lutten en won zeer verdiend met 0-1. In verband met de vele regen die
was gevallen waren de ‘gewone’ grasvelden niet bespeelbaar. De wedstrijd begon een half uur later op
kunstgras. De eerste helft was een redelijk gelijk opgaande wedstrijd met vooral de betere kansen voor
ASC’62. Het bleef bij een schot op de lat en een honderd procent strafschop, die niet gegeven werd.
Helaas voor de Dalfsnaren moest na een half uur spelen Matthijs van Gelder geblesseerd, na drie
zware tackles op rij, het veld verlaten. Zijn vervanger was Erik Bos. Ruststand 0-0. Na de hervatting
was het ASC’62 wat de klok sloeg met wel enkele gevaarlijke uitvallen van de thuisploeg.
Speltechnisch was ASC'62 duidelijk de betere ploeg. Dit resulteerde in de 62 e minuut in de winnende
treffer van Harrie Kiezebrink. Zijn schot van buiten de zestien was onhoudbaar voor de Luttense
keeper. Trainer Stef Lamberink wisselde een kwartier voor het einde nog Bram Paarhuis en Niloy
Haroen voor Jorden Volkerink en matchwinnaar Harrie Kiezebrink. Ondanks de druk kwamen de
bezoekers niet meer tot scoren. Eindstand 0-1. Enkele toeschouwers van de thuisploeg liepen na het
laatste fluitsignaal zuchtend naar de uitgang. “Wij mogen blij zijn dat het bij een 0-1 nederlaag is
gebleven.” En dat was een juiste conclusie. Zaterdag speelt ASC’62 de inhaalwedstrijd om 14.30 uur
thuis tegen v.v. Heerde, de nummer twee uit deze competitie.