ASC’62 speelde uit tegen koploper Quick’20 in Oldenzaal en pakte onverwachts een bonus punt.

De ploeg uit Oldezaal verloor deze competitie nog geen wedstrijd en speelde slechts eenmaal gelijk en het staat inmiddels een straat lengte voor op de nummer twee Hulzense Boys. Quick’20 won de allereerste competitiewedstrijd van dit seizoen in Dalfsen met 2-0 bij ASC’62. Die stand was al bij rust bereikt door goals van Ryan Snelders (penalty) en Jip Kemna. De Dalfsenaren hadden het in de uitwedstrijd tegen deze kampioenskandidaat goed voor elkaar. Vooral verdedigend stond het goed en de thuisploeg kon geen gaatje vinden in de Dalfser defensie. Dat Quick’20 aanvallend zeer sterk is blijkt wel uit de cijfers, zij hebben een voordelig doelsaldo van plus 38. ASC’62 vocht de gehele wedstrijd voor een goed resultaat en dat werd uiteindelijk beloond met een punt. En om de 0-0 stand over de streep te trekken wisselde trainer Piet de Jong in de slotfase Chiel Pasman voor Bart Visscher en Wouter de Boer voor Jorden Volkerink. Opgelucht werd na negentig minuten het eindsignaal verwelkomt. Eindstand 0-0. ASC’62 blijf voorlaatste in de competitie. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen PH Almelo. Deze ploeg staat op een achtste plek, heeft drie punten meer en ook een wedstrijd meer gespeeld. Door een aantal afgelastingen is de stand niet heel realistisch, tussen ASC’62 en PH staan nog vier ploegen.