ASC’62 speelde uit tegen v.v. Rouveen, de wedstrijd eindigde in 1-1 gelijk spel. Een meer dan
verdiend punt voor de Dalfser formatie. ASC’62 begon scherp aan de wedstrijd. Het was Jord Stevens
die in de eerste vijf minuten twee goede scoring mogelijkheden kreeg, maar hij schoot over. ASC’62
bleef de bovenliggende partij in het eerste gedeelte van de wedstrijd. Uit een van de spaarzame
tegenstoten kreeg de thuisploeg een strafschop. Deze werd benut door Schra (1-0). Dit was tevens de
ruststand. Na de hervatting golfde het spel in eerste instantie op en neer maar de beste kansen waren
voor de bezoekers. Ruben Zielman met een grote kop kans uit een corner en Rick van Faassen schoot
net voorlangs. Trainer Stef Lamberink wisselde om nog meer druk te zetten. Eerst kwamen Tom
Pierik voor Bram Paarhuis en Niek Sterken voor Harry Kiezebrink en vervolgens Maarten Harrink
voor van Faassen. Zes minuten voor tijd viel de verdiende gelijkmaker voor de bezoekers. Uit een
voorzet van Sterken rondde Zielman goed af. Eindstand 1-1, Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur op
sportpark Gerner thuis tegen Dedemsvaart DVC.