ASC’62 speelde uit tegen FC Meppel en speelde met 3-3 gelijk. Ondanks een comfortabele 1-3
voorsprong bij rust mag ASC’62 de handen dichtknijpen met dit ene punt. De bezoekers uit Dalfsen
waren in de eerste helft zeer effectief, want de thuisploeg was wel de beter voetballende ploeg. Na
afloop liepen de ASC’62 supporters dan ook met een glimlach naar de uitgang. Een punt in de pocket
tegen deze goed voetballende ploeg FC Meppel. ASC’62 kwam na een kwartier spelen toch wel
enigszins onverwachts op een 0-1 voorsprong. Tom Pierik kopte een voorzet van Chiel Pasman
loeihard achter de verbouwereerde keeper. Een minuut erna onderschepte Matthijs van Gelder de bal
van zijn tegenstander en schoot knap binnen (0-2). Bij één van de sporadische corners van ASC’62
werd Ruben Zielman hard onderuit getrokken in het strafschopgebied. De goed leidende
scheidsrechter Bos aarzelde geen moment. De strafschop was uiteraard een karwijtje voor Pasman (0-
3). Nog voor rust kwam de thuisploeg door Hugo Bisschop terug in de wedstrijd met een hard
ingeschoten bal (1-3). Na de hervatting was het voor ASC’62 vooral verdedigen waarbij de goed
keepende Thom Scherpenkate veelvuldig in actie moest komen. Hij hield het droog tot tien minuten
voor tijd. Het was wederom Bisschop die zijn tweede liet aantekenen. ASC’62 kwam steeds meer
onderdruk te staan en de terechte gelijkmaker viel vier minuten voor tijd. Uit een kluts voor de goal
van Scherpenkate schoot Robert Redder, hij deed zijn naam eer aan, de 3-3 binnen. In de honderdste
minuut had ASC’62 de winnende kunnen scoren, als de reeds gepasseerde aanvoerder Robert
Schonewille als laatste redmiddel de bal niet met de hand had weggeslagen. Rood was onverbiddelijk
voor hem. De vrije trap leverde niets op voor ASC’62 die na afloop van de wedstrijd duidelijk wel kon
leven met deze ene punt. Eindstand 3-3. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen Be
Quick’28 uit Zwolle. Wederom een zeer geduchte tegenstander voor de Dalfsenaren.