ASC’62 speelde uit tegen Olympia’28 in Hasselt en speelde met 1-1 gelijk waar het drie punten had
moeten pakken. Beide ploegen staan momenteel op een nacompetitie plaats en willen daar vandaan.
ASC’62 was vooral in het tweede gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij. De eerste kans
was ook voor de Dalfsenaren maar het schot van Matthijs van Gelder werd gered door de keeper. Kort
erna was het voor de thuisploeg wel raak. Patrick Reuvekamp schoot vanaf randje zestienmeter gebied
de bal hard in de kruising. Dus moest ASC’62 in de achtervolging. Er kwamen 100% kansen maar
gescoord werd er voor rust niet meer. Ruststand 1-0. Na de hervatting gingen de bezoekers opnieuw in
de aanval, maar de keeper wist zijn doel schoon te houden. Trainer Stef Lamberink wisselde Wouter
Boer en Tom Pierik voor Erik Bos en Niek Sterken voor nog meer aanvallende impulsen. Een kwartier
voor tijd was het wel raak voor ASC’62. Vanuit een kluts situatie voor doel tikte Niloy Haroen de bal
binnen. Er volgde in blessuretijd opnieuw een 100% kans voor ASC’62 maar de bal wilde er niet in.
Eindstand 1-1. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen v.v. Heerde, de nummer twee uit