ASC’62 speelde uit op sportpark Smidserve tegen Hulzense Boys en verloor met 5-1. Deze ploeg
verloor alleen nog maar van Quick’20 en staat tweede op de ranglijst. ASC’62 daarentegen heeft de
punten hard nodig. In de eerste helft hadden de Dalfsenaren niets in te brengen. Vooral op het
middenveld werd de slag verloren. De 1-0 kwam uit een hoekschop die loeihard in de linker
bovenhoek werd geschoten door Casper van der Veen. Kort erna viel nummer twee. Scheidsrechter
Hartemink, die niet scherp was deze middag, zag een verkeerde ingooi volledig over het hoofd. Jordy
Wolfkamp profiteerde hiervan. Ondanks de vele protesten wuifde de scheidsrechter die weg. De 3-0
viel doordat de thuisploeg zeer zorgvuldig met de kansen omging. Devin Poorterman kopte goed
binnen. De 4-0 viel vlak voor rust. Sander Kamphuis stak het halve veld over en passeerde empassant
enkele spelers van ASC’62 en schoot de bal vlak lang de paal binnen. Dat de stand tot de rust hierbij
bleef was mede te danken aan keeper Thom Scherpenkate, hij redde enkele keren met zeer snelle
reflexen. Ruststand 4-0. Na de hervatting kregen de bezoekers beter vat op het spel. Met de wind in de
rug kwam het regelmatig voor het doel van de thuisploeg. Toch was het Hulsen dat opnieuw wist te
scoren. Mede doordat de grensrechter van ASC’62 vergat te vlaggen, wegens overduidelijk buiten
spel, en de scheidsrechter te ver weg was kwam Lars Boeve gemakkelijk tot scoren (5-0). Uit één van
de aanvallen van ASC’62 kopte Erik Bos goed door en Rick van Faassen scoorde binnenkant paal de
5-1. De thuisploeg speelde vervolgens de wedstrijd gemakkelijk uit en behaalde een verdiende 5-1
overwinning. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen Sparta Enschede.