ASC’62 speelde haar derde competitie wedstrijd uit tegen v.v. Heerde. Het werd in de eerste helft
overklast door deze tegenstander. Eindstand 6-0. Beide ploegen hadden de volle buit na twee
wedstrijden op zak. Op voorhand leek het een spannende wedstrijd te worden, maar Heerde was deze
middag heer een meester. ASC’62 begon wel goed aan de wedstrijd en dacht al vroeg op voorsprong
te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Maar daarna was de thuisploeg heer
en meester. Na een half uur spelen stond er een 4-0 voorsprong op het scorebord. Gezegd moet worden
dat de thuisploeg hierbij ook het geluk aan haar zijde had. Tweemaal werd het schot van richting
veranderd zodat de keeper kansloos was. Grote man bij de thuisploeg was Daan Nijmeijer. De
watervlugge buitenspeler van Heerde had het deze middag op zijn heupen en rondde viermaal
doeltreffend af. Ruststand 4-0. Na de hervatting ging ASC ’62 met strijd en vechtlust het veld in om er
een ander wedstrijd van te maken. En dat lukt aardig. Maar feitelijk was de wedstrijd met een 4-0
voorsprong voor de thuisploeg al gespeeld. ASC’62 wisselde veelvuldig maar ook dat bracht geen
succes. Wel ging het spel in de tweede helft goed op en neer. Toch was het Heerde dat al binnen het
uur op 5-0 kwam. Een corner van Altenburg werd op fraaie wijze loeihard in de bovenhoek gekopt. De
wedstrijd kabbelde daarna voort, maar het slotakkoord was wederom voor Heerde. Het was Hegen die
na een solo op rechts opnieuw Nijmeijer in staat stelde zijn vijfde doelpunt van de middag te maken.
Eindstand 6-0. Komende zaterdag is er een bekerronde en heeft ASC’62 geen competitie