ASC’62 speelde thuis tegen DESZ Zwartsluis en won verdiend met 2-1. Ingedeeld in de 3 e klasse
Noord levert dit voor de Dalfsenaren een aantal nieuwe tegenstanders op, zo ook deze middag, de
bezoekers uit Zwartsluis. ASC’62 begon goed aan de wedstrijd. In de 17 e minuut was het al raak.
Een voorzet van Wouter de Boer werd door Rick van Faassen voor gekopt en Jord Stevens schoot de
bal hard binnen (1-0). Kort erna viel ook de 2-0. Verdediger Joran Uit de Bosch, de laatste tijd
behoorlijk in vorm, zette op rechts knap voor en Tom Pierik, zonder na te denken, knalde de bal langs
de verbouwereerde keeper. Ruststand 2-0. Ook na de hervatting speelde de thuisploeg geconcentreerd
en gaf bijna niets weg. Toch hielp ASC’62 de tegenstander tien minuten voor tijd weer enigszins in het
zadel. Door een misser van keeper Thom Scherpenkate kon Elken de bal eenvoudig in het lege doel
schuiven. ASC’62 maakte het door dit moment weer onnodig spannend, maar speelde de laatste tien
minuten verder gecontroleerd uit. Eindstand 2-1. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur uit tegen Elim.