ASC’62 speelde de laatste competitie wedstrijd uit tegen het reeds gedegradeerde Hardenberg’85 en
won overtuigend met 1-7. Mede door deze overwinning speelt ASC’62 ook het komende seizoen in de
derde klasse. Voor de winterstop gaf menigeen er geen cent voor, maar na een geweldig inhaal race,
dat begon met winst op de koplopers Heerde en Dieze West werden bijna geen punten meer gemorst.
ASC’62 kwam in de slotwedstrijd zelfs een doelpunt te kort om een periode titel te pakken. Maar de
doelstelling handhaving werd ruimschoots gehaald met 35 punten op een zevende plek in de
eindrangschikking. Bij rust leidde ASC’62 in Hardenberg al met 0-4 door doelpunten van tweemaal
Matthijs van Gelder, Erik Bos en Rick van Faassen. Ook na de hervatting walste de ploeg van Stef
Lamberink over de thuisploeg heen met goed voetbal. Twintig minuten een opmerkelijk moment
ASC’62 kreeg een strafschop en Steven Holsappel, die nog niet had gescoord werd naar voren
gedirigeerd door zijn ploeggenoten. En hij scoorde onder luid gejuich zijn eerste. Broek scoorde nog
wel tegen maar met doelpunten van Maarten Harink en Wouter de Boer bleef het score steken op een
1-7 eindstand. Met plek zeven in de eindstand kan ASC’62 kan terug kijken op een goed seizoen.
Door de slechte start van het seizoen zat er niet meer in.