ASC’62 speelde uit tegen en in Klazienaveen en won met 0-1. In een matige wedstrijd waren de drie
punten wel verdiend. Maar de eerste helft was van beide zijde wel erg matig. Welgeteld waren er twee
goede kansen voor de Dalfsenaren. Bij beide mogelijkheden was Matthijs van Gelder duidelijk
betrokken. De eerste kans ging naast en bij de tweede kopte Chiel Pasman op een goede voorzet van
Van Gelder ver naast. Wel incasseerden drie spelers van Klazienaveen een gele kaart wegens het
onreglementair onderscheppen van een serieuze Dalfser aanval. Ruststand 0-0. Na de hervatting
kwamen Bert van Gelder en Niloy Haroun binnen de lijnen voor Pim van Gelder en Wouter de Boer.
ASC’62 werd hierdoor op links iets gevaarlijker. Uit één van deze aanvallen op links scoorde Chiel
Pasman beheerst.
Met nog veertig minuten op de klok golfde het spel op en neer met kansen voor beide teams. Maar
ASC’62 trok de overwinning professioneel over de streep. Opmerkelijk feit was in de slotfase dat
tweede keeper Stijn Bijl verdienstelijk in het veld kwam als veldspeler. Eindstand 0-1. Door het
verlies van Rouveen is ASC’62 nu gelijk gekomen met deze ploeg en bezet de vijfde plek. Op
doelsaldo (een doelpunt) staat deze ploeg op een vierde plek. Zaterdag 4 mei speelt ASC’62 om 14.30