In de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop speelde ASC’62 thuis op kunstgras tegen
Zwolsche Boys met 2-2 gelijk. In een door de weekste wedstrijd werd met 3-2 uit verloren uit tegen
DVC Dedemsvaart. Zwolsche Boys is geen onbekende voor de Dalfsenaren. De afgelopen twintig jaar
werd zeven keer een thuiswedstrijd gespeeld. Hiervan ging er niet één verloren. De tegenstander is al
vele jaren een stabiele factor in deze derde klasse. ASC’62 startte voortvarend. Er werd veel druk
gezet en dat resulteerde na twintig minuten spelen in een 1-0 voorsprong. Op aangeven van Tom
Pierik schoof Ruben Zielman de bal in het doel. ASC’62 bleef de bovenliggende partij maar vlak voor
de rust viel toch de gelijkmaker. Uit een corner kopte Jens Prins snoeihard binnen. Ruststand 1-1.
Onmiddellijk na de hervatting had Niloy Haroen de thuisploeg op voorsprong kunnen brengen. Maar
schot raakte de lat en ook de rebound ging net naast. Er volgende daarna een gelijk opgaande wedstrijd
met een goed aanvallend spelend ASC’62. Toch kwamen de gasten in de 64 e minuut tegen de
verhouding op voorsprong door een doelpunt van Lennart Prins. ASC’62 bleef druk zetten en circa
tien minuten voor tijd dook Chiel Pasman plotseling voor de keeper op en schoot met binnenkant voet
raak (2-2). ASC’62 ging nog wel voor de volle winst en had deze gezien het spel ook moeten pakken
maar gescoord werd er in de resterende tijd niet meer. Eindstand 2-2.