ASC’62 speelde thuis de Vechtdal tegen FC Ommen en verloor met 1-3. De laatste wedstrijden van de
Dalfsenaren leverden de ploeg geen punten op en daardoor zakt de ploeg van Herman Oosterhaar en
Fred Zwiggelaar, die hun contract met een seizoen hebben verlengd, naar de middenmoot. FC Ommen
deed daarentegen de laatste wedstrijden wel goede zaken en zag tevens verloren zoon Mugabe, na
omzwerving via HZVV, weer bij de Ommer selectie aangesloten. De wedstrijd onder leiding van
Sleiderink uit Rossum was het eerste half gelijkwaardig. Toen brak voor de thuisploeg de fatale vijf
minuten aan. Een ongelukkig moment voor Steven Holsappel van de thuisploeg, die een voorzet van
rechts, in eigen doel werkte. Twee minuten erna viel nummer twee door Sydney Flim en of het nog net
genoeg was liep Flim opnieuw gemakkelijk door de Dalfser defensie en scoorde nummer drie. In vijf
minuten gaf ASC’62 de wedstrijd volledig uit handen. Ruststand 0-3. Na de hervatting een betere
‘voetbalfase’ van de thuisploeg maar het bleek moeilijk de moeilijk de bal naar de juiste kleur te
passen. ASC’62 bleef de aanval zoeken en twintig minuten voor tijd trok de overigens soliede
verdediging van de bezoekers aan de noodrem. Erik Bos werd in het strafschop neergelegd en Wouter
de Boer scoorde vanaf de stip de verdiende 1-3. Het resterende gedeelte van de wedstrijd werd
gecontroleerd door de bezoekers uit gespeeld. Eindstand 1-3. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.45 uur