ASC’62 speelde uit tegen DKB in De Krim en won verdiend met 2-4. De Dalfsenaren kwamen niet in
de problemen tegen deze altijd lastige tegenstander. Na een kwartier spelen kwam ASC’62 op
voorsprong. Chiel Pasman tikte een voorzet van Wouter de Boer goed binnen. In de 30 e minuut werd
de score verdubbeld door van Matthijs van Gelder op aangeven van Jorden Volkerink. De bezoekers
verzuimden vervolgens om de score verder uit te breiden. Ruststand 0-2. Na de hervatting kwam
ASC’62 niet scherp uit de kleedkamers. De ploeg riep de tegentreffer van Renker zelf over zich af (1-
2). De wedstrijd werd even spannend, maar na vier minuten was de marge van twee doelpunten weer
hersteld. Erik Bos werd onderuit gehaald binnen de beruchte lijnen en Pasman was de man die vanaf
de penalty stip het klusje ging klaren (1-3). Bij ASC’62 volgden enkele wissels, Jord Stevens kwam
voor Pasman en Bram Paarhuis verving Erik Bos De thuisploeg legde zich op voorshands nog niet
neer bij een nederlaag en zocht volop de aanval. Dat leidde tot enkele goede scoring mogelijkheden,
maar keeper Thom Scherpenkate stond op zijn post. Twintig minuten voor tijd viel de definitieve
beslissing en was het verzet van de thuisploeg gebroken en schoot Matthijs van Gelder de 2-4
eindstand binnen op aangegeven van Wouter Boer. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen