ASC’62 speelde in speelronde 24 uit op sportpark Het Rohorst in Den Ham tegen de gelijknamige
ploeg en verloor opnieuw met minimaal verschil (1-0). De ploeg van Piet de Jong weet sinds de
midweekse wedstrijd tegen Sparta Enschede niet meer wat winnen is. Met nog twee wedstrijden te
gaan is nacompetitie definitief maar rechtstreekse degradatie behoort ook nog tot de mogelijkheden.
ASC’62 heeft vier punten voorsprong op nummer laatst Quick Zutphen. Deze ploeg is in de laatste
wedstrijd de tegenstander van de Dalfsenaren. In Den Ham kwam ASC’62 in de achtste minuut al op
achterstand. Een harde knal vanaf links werd door Thom Scherpenkate nog wel gepareerd maar de
terugspringende bal kwam precies voor de voeten van Ruiterkamp en die wist er wel raad. Tot de rust
golfde het veldspel vervolgens op en neer. Ruststand 1-0. Ook na de hervatting was er weinig
krachtsverschil tussen beide ploegen. Maar opnieuw werd duidelijk dat ASC’62 door het ontbreken
van spits Matthijs van Gelder voorin geen potten kan breken. ASC’62, mede door drie wissel, deed er
alles aan om nog een punt mee naar huis te nemen. Maar na negentig minuten stond het opnieuw met
lege handen. Eindstand 1-0. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen Enter Vooruit. Deze
ploeg is nog duidelijk in de race voor de derde periode titel. Dus opnieuw een lastige tegenstander.