ASC’62 speelde uit tegen SVM in Marknesse en won vrij gemakkelijk met 0-2. ASC’62 pakte de
laatste acht duels 22 punten en met 20 doelpunten voor en drie tegen staat het op een stevige vierde
plek in de competitie. Komende zaterdag komt nummer drie Vitesse op bezoek dan wordt in principe
de strijd om een periode titel beslist. ASC’62 ging in Marknesse de rust in met een 0-1 stand. Gezien
de kansen had dit hoger moeten zijn. De goal viel uit een aanval over diverse schijven waarbij de bal
uiteindelijk bi Joran Uit de Bosch terecht kwam. Hij legde de bal panklaar voor Niloy Haroun die
schoot hard binnen. Ook na de hervatting was ASC’62 de betere ploeg. Gedurende de tweede helft
bracht trainer Herman Oosterhaar enkele wissel binnen de lijnen. Zo werd Matthijs van Gelder
vervangen door Jord Stevens. De 0-2 eindstand kwam van de voet van Bart Mulder. Met nog tien
minuten op de klok bereikt een verre uittrap van keeper Thom Scherpenkate Erik Bos die de bal
keurig verlengde naar Mulder die de bal keihard binnen schoot. Eindstand 0-2. De wedstrijd zaterdag
tegen Vitesse begingt op sportpark Gerner om 14.30 uur.