Volgens het Reglement Wedstrijden Amateurvoetbal van de KNVB geldt dat het niet is toegestaan om alcohol vanuit het clubgebouw mee te nemen, in plastic bekers of niet, naar het hoofdveld of de andere velden. Uiteraard is het ook niet toegestaan om zelf een krat bier mee te nemen en deze langs het veld op te drinken.

Op deze wijze vragen wij de aandacht voor het Reglement Wedstrijden Amateurvoetbal van de KNVB. En dan met name voor het gedeelte dat te vinden is in het handboek competitiezaken amateurvoetbal 2021/’22, hoofdstuk 1. Algemeen onder 1.2 Ordemaatregelen. https://www.knvb.nl/downloads/bestand/23625/handboek-competitiezaken-av-2021-22

Op grond van het bepaalde in het Reglement Wedstrijden Amateurvoetbal van de KNVB mogen bij alle wedstrijden buiten het clubgebouw noch dranken worden verkocht, noch worden meegenomen, met uitzondering van koffie, thee en overige non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.
Ook is het nuttigen van non-alcoholische dranken in kunststof flesjes buiten het clubgebouw toegestaan. Op het terras mogen alcoholische dranken worden geschonken/genuttigd.