De Club van 62 is weer actief! Even geleden heeft zich lidnummer 62! aangemeld en nu gaat het ledenaantal al richting de 70. Hierdoor kunnen we steeds meer voor onze vereniging betekenen. De re-start van de Club heeft ASC’62 inmiddels al het nodige voordeel opgeleverd. Zo kon er nieuwe verlichting voor de bar in het clubgebouw worden aangeschaft, is er een nieuwe koffiemachine gekocht en wordt er nu meebetaald aan een groot TV-scherm voor in het clubgebouw. Leuke en goede acties van de Club waar veel mensen binnen de vereniging plezier en gemak van hebben.

Als lid van de Club van 62 mag je meedoen aan ledenactiviteiten van de Club. De eerste activiteit van dit jaar is een gezellige avond op vrijdag 24 maart. Op deze avond is de EK-kwalificatie tussen Frankrijk en Nederland op het nieuwe grote scherm te zien. Voor aanvang van de wedstrijd vertelt Roelof Luinge over zijn werkzaamheden als voormalig scheidsrechter betaald voetbal en zal hij ook vast zijn mening over Oranje hebben.

Voor leden is de toegang gratis, inclusief hapjes en drankjes. Wanneer je nu nog lid wordt ben je ook van harte welkom op deze avond. Informatie hierover of aanmelden kan via clubvan62@asc62.nl