Gerrit-Jan Nagel, Allaard Mol, Evert Jan Goos, Henk Holsappel en Nico Mol zijn zestig jaar lid van AS’62. Dimmy Mol ontbreekt op de foto.

Het 50-bestaan van de damestak van ASC’62 en het 60-jarig bestaan van de vereniging ASC’62 zijn zaterdag 27 augustus feestelijk herdacht.

Een dagvullend programma met onder meer een voetbalclinic en een spellencircuit voor de meisjes, een reünie voor de (oud)-leden, een barbecue voor de leden en als afsluiter een optreden van huisband De Blauband dat weer klonk als een klok.

Het ‘huldigen van de jubilarissen’ was een belangrijk onderdeel van het feestprogramma. Niet alleen vanwege het grote aantal (36) jubilarissen maar meer nog vanwege het zestigjarig lidmaatschap van een zestal leden.

Door corona heeft het huldigen van leden twee jaar niet plaats kunnen vinden, hierdoor werden nu ook de leden met 26-, 41-, en 51-jarige lidmaatschappen gehuldigd.

25 jaar lid:
Henk Harink, Mark Bekedam, Wouter Stel, Martin Soepenberg, Jochem Dijkslag, Marco Laarman, Chris Eikelboom, Johan Lindeboom, Wouter Holsappel

26 jaar lid:
Nick Bredewold, Gerrald Zwep, Mark Bakhuis, Michel van Spijker, Lars Klappe, Henk Bakker

40 jaar lid:
Freddy Wildvank, Ronald Stokvis, Gerrit Laarman, Leen van Dommelen, Gejan Nijland

41 jaar lid:
Martijn Slot, Herman Westerman, Arjan Brinksma

50 jaar lid:
Gerrit Velthuis, Geert Bruggeman, Alex Scherpenkate, Geja Uitslag-Ekkelkamp

51 jaar lid:
Dick Schuttert, Jan Stokvis, Herben Scherpenkate

60 jaar lid:
Gerrit-Jan Nagel, Allaard Mol, Dimmy Mol, Henk Holsappel, Evert Jan Goos, Nico Mol

Op de foto ontbreken Martin Soepenberg, Wouter Holsappel, Nick Bredewold, Mark Bakhuis, Gejan Nijland, Herman Westerman, Dick Schuttert en Dimmy Mol