Het komende seizoen worden de sportieve prestaties van de beide dameselftallen verricht in mooie nieuwe outfits die gesponsord zijn door maar liefst 3 vrouwelijke sponsoren.

Joop Bekedam deed een voorstelrondje met de 3 dames.

JeanetteVisscher
Ja, ASC dames 1 is erg blij met Jeanette, nog 4 jaar er bij als hoofdsponsor van de blauw witte dames.

Wie is die Jeanette eigenlijk? Jeanette geboren en getogen Dalfsense en ze kent elk straatje en huisje in Dalfsen en omtrek. Betere makelaar kun je toch niet hebben als je iets verkopen wil in deze regio ? Pa Visscher had ook een makelaarskantoor, Vista, dus het zit in haar genen. Met de paplepel ingegoten dus. In de huidige vorm is ze nu al weer 20 jaar bezig en tussendoor heeft ze ook nog 3 zoons en 2 dochters opgevoed. Wat een topvrouw.

Met 10 personeelsleden doet ze haar Makelaarsgebeuren en heeft ze ook een tak Verzekeringen en Taxatie’s. Haar man Henk doet daarnaast de tak Hypotheken.

Ja, wil je iets over deze takken weten, bel Jeanette of Henk gauw en ze kunnen u super goed adviseren en op weg helpen naar een stevige goede nieuwe toekomst. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

___________________

Danielle de Jager
Had ik het hierboven over topvrouw “Jeanette Visscher” van het makelaarskantoor aan de Wilhelminastraat, nou we hebben er nog één. Danielle de Jager, getrouwd met Gert-Jan (vroeger van de Provak).

Dames 1 een topteam met topvrouwen als sponsor. Ja, Danielle is directeur van Lisam Nederland BV. Van wie? Ja dat zei ik eerst ook. Ze zijn gevestigd in het bedrijvencentrum aan de Goldkampstraat waar vroeger de Enkabe zat. Sponsor van dames 1 geworden uit meer sociale overwegingen. De dames een drukkertje in de rug te geven en te helpen met hun sport prestatie door de financiële randvoorwaarden te verbeteren.

Wat doet Lisam eigenlijk? Niet zo makkelijk uit te leggen maar als je nu naar een winkel gaat een fles schoonmaakmiddel op te halen, dan zit daar een etiket op of veiligheidsblad bij. Op dat etiket staan dus allerlei chemische stoffen, gevarensymbolen en de veiligheidszinnen in alle talen. Dat etiket plakt de leverancier er op en die leverancier heeft daar software voor om de teksten op zo’n etiket te bepalen . Er zijn dus heel veel verschillende soorten schoonmaakmiddeltjes en dus ook allerlei soorten veiligheidssymbolen afhankelijk van de risico’s van het product. Nu, Lisam van Danielle, levert dus de software om de juiste veiligheidsteksten en-symbolen te bepalen.

Dat moet je heel breed zien omdat op elk potje of busje wat je koopt een etiket met veiligheidssymbolen zit, verf, vergif, spuitbusjes, haarlak, cosmetica en zo kan ik er nog wel veel meer opnoemen.

Er zullen weinig voetballiefhebbers staan te kijken die zo’n software pakket nodig hebben. Danielle ( Lisam ) sponsort dus uit andere overwegingen. Toch hebben veel bedrijven te maken met de wetten en regeltjes over gevaarlijke stoffen. Lisam helpt andere bedrijven voldoen aan wetten en regels en zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke toekomst voor iedereen! Ook sponsort ze vanuit het oogpunt dat er dames en heren zijn die aan het werk zouden willen bij haar. Er werken er al een stuk of 6 en Danielle timmert flink aan de weg dus wie weet in de toekomst.

Danielle hartelijk dank voor je steun en we zien je graag op Gerner de Dames aan moedigen.

_________________________

Annelie Nijhof
Als derde topvrouw hebben we dan Annelie Nijhoff van Annelie Skin & Wellness.

Nu het voetbalseizoen zo goed als afgelopen is, dan word het tijd om aandacht aan jezelf te geven. Lekker te gaan ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling, je spieren los te laten maken met een massage en je voeten te verwennen bij de pedicure. Dit kan allemaal bij onze 3e sponsor: Annelie Skin & Wellness aan de Pastoriestraat 2 (tegenover het Hospice)

Voor elke klant geschikt, man of vrouw. Kijk maar eens op de website wat er allemaal mogelijk is in dit vernieuwde pand. www.anneliehuidverbetering.nl

Annelie Skin & Wellness bestaat ondertussen bijna 17 jaar. In juni 2020 verhuisden ze naar een luxe winkel met geuren voor hem en haar en daarbij de 4 behandelruimtes. Ondertussen heeft ze 21 jaar ervaring in gezichtsverzorging en huidverbetering. Dit doet ze nog steeds vol passie en gedrevenheid en werkt ze ondertussen met twee dames.

Annelie haar meisjesnaam is Knopert en ze is een ras echte Dalfsenaar. Getrouwd met Mark Nijhoff en die kump uut dat beroemde nöst in Hessum.

_________________________

Mooie handtekeningen onder mooie contracten. Garant voor een mooie toekomst, voetballende blauw/witte dames met drie supersponsoren.

Op onderstaande foto’s staan Bert Visscher en Jeanette Visscher: Bert samen met Danielle de Jager en Annelie Nijhof samen met Joop Bekedam.