Seizoensafsluiting 2018/2019

Op zaterdag 25 mei ’19 vindt de seizoensafsluiting plaats bij ASC ’62. Deze dag zullen er nog een aantal wedstrijden zijn en aansluitend heeft de activiteitencommissie een mooi programma samengesteld.

Speciaalbiermiddag

In samenwerking met de Vechtdal Brouwerij uit Dalfsen is er van 17.00 – 20.00 uur een speciaalbiermiddag. Onder het genot van zes verschillende bieren krijg je ook bijpassende gerechten. Hoe het werkt? Vanaf zaterdag 11 mei aanstaande kan je voor slechts €12,50 een kaart kopen bij de leden van de activiteitencommissie. Deze kaart moet je goed bewaren en meenemen op zaterdag 25 mei. Bij ieder speciaalbier dat je drinkt wordt er een stempel gezet totdat je kaart vol is.

Ben je niet in de gelegenheid om iemand van de activiteitencommissie te spreken? Geen probleem. Dan kan je e-mail naar activiteiten@asc62.nl om een kaart te reserveren. Ook leuk om iemand cadeau te geven natuurlijk!

Feestavond

Na de speciaalbiermiddag wordt het vanaf 20.30 uur een groot feest in het clubgebouw. We hebben een feestband geboekt die luisteren naar de naam ‘De Rockstieren’. Kijk gerust even op www.rockstieren.nl om alvast in de stemming te komen. Deze gasten staan garant voor een groot succes dus zorg ervoor dat je er bij bent!

De band stopt om 00.00 uur en het clubgebouw sluit haar deuren om 01.00 uur. Nog genoeg tijd om even met elkaar na te praten! Jij wilt toch ook graag een leuk feest om het seizoen af te sluiten? Koop dan snel een kaart voor de speciaalbiermiddag en geniet van De Rockstieren. We zien jou graag op zaterdag 25 mei in het clubgebouw van ASC ’62!

 

Geen 18, geen alcohol