MDI Logistics

MDI logistics is een servicegerichte logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring. Ontstaan uit een overname in 2013 en in korte tijd uitgegroeid tot een zelfstandig goedlopend logistiek bedrijf in de Benelux. Met de inzet van onze moderne transportmiddelen, opslagmogelijkheden en ondersteunende systemen zijn onze logistieke specialisten continu op zoek naar oplossingen in warehousing, transport, fulfilment en distributie die de wensen van onze klanten optimaal invullen.

Klanttevredenheid staat bij het familiebedrijf MDI logistics hoog in het vaandel. Onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers begrijpen als geen ander uw logistieke uitdaging en gaan deze graag met u aan. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Bouwbedrijf van Pijkeren

Bouwbedrijf van Pijkeren B.V. is een modern familiebedrijf. In 1938 opgericht en al meer dan 80 jaar actief in Dalfsen en verre omgeving. Zij is actief op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, projectontwikkeling, renovatie en systeembouw. Er zijn ca. 100 vaste medewerkers in dienst, waarvan ca. 70% werkzaam is in de woningbouw en utiliteitsbouw. Door goed naar de opdrachtgever te luisteren en mee te denken wordt elke opdracht tot een goed eind gebracht. Er wordt gewerkt met vaste metsel- en timmerploegen die goed op elkaar zijn ingewerkt. Oplossingsgericht denken en kunnen improviseren wanneer dat nodig blijkt, is zeker een vereiste. Bouwbedrijf van Pijkeren B.V. is aangesloten bij Woningborg en Bouwgarant. Zij hecht veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen. De omvang van het bedrijf merkt u alleen als het nodig is.

Voor meer informatie: www.bouwvanpijkeren.nl

Voor meer informatie: www.bouwvanpijkeren.nl

Jeanette Visscher

Jeanette Visscher Makelaars is een deskundig makelaars-, verzekerings- en hypotheekkantoor met meer dan twintig jaar ervaring. Jeanette is de makelaar binnen het bedrijf en Henk de hypotheek- en verzekeringsadviseur. Ze worden bijgestaan door een deskundig team van vijf medewerkers.

Jeanette Visscher Makelaars hanteert de slogan ‘Voor meer dan wonen alleen’. Dit is maatwerk en mensenwerk, toegespitst op individuen, stellen en gezinnen, elk in hun eigen levensfase en situatie. Ze adviseren mensen in goede en slechte tijden. Zij zijn er trots op dat opdrachtgevers in al deze situaties ons het vertrouwen geven om hun belangen te behartigen.

Voor meer informatie: www.jvma.nl