ASC’62 speelde uit tegen Vitesse’63 in Koekange en speelde met 3-3 gelijk. De gelijkmaker kwam op
een tumultueuze wijze tot stand in blessuretijd. Pakte het in de eerste wedstrijd uit tegen MSC in
Meppel de driepunten in de slotfase, tegen Vitesse’ 63 nam het in deze slotfase één punt mee naar
huis. De eerste helft was het een strijd tussen twee gelijkwaardige ploegen met kansen over en weer
met een 0-0 ruststand. Maar de thuisploeg kwam veel beter uit de kleedkamer en ASC’62 werd
volledig verrast. Met nog twintig minuten op de klok keek ASC’62 tegen een 2-0 achterstand aan.
Doelpuntmakers waren Bjorn Hendriks en Frits ten Kate. Vervolgens besefte de ploeg van de trainers
Herman Oosterhaar en Fred Zwiggelaar dat er iets moest gebeuren. Joren Drost kwam in scoring
positie en scoorde de aansluiting treffer. Hoewel Niloy Haroun niet de grootste is van het stel kopte hij
vijf minuten erna de verdiende de gelijkmaker voortreffelijk binnen. Beide ploegen stevenden af op
een 2-2 gelijkspel. Maar het venijn zat ook in deze wedstrijd duidelijk in de staart. Door enkele foutjes
in de verdediging bij ASC’62 kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Invaller Essayah was de
gelukkige (3-2). Maar op miraculeuze scoorde Rick van Faassen in blessure tijd alsnog de
gelijkmaker. Uit een voorzet liet de keeper de bal los en via de rug van Van Faassen ging de bal in het
doel. Eindstand 3-3. Zaterdag speelt ASC’62 om 14.30 uur thuis tegen Zwolsche Boys.