Voetbaldagen helemaal volgeboekt!

De Voetbaldagen van ProjectSports zijn helemaal volgeboekt. Wie toch nog een kans wil maken op deelname kan zich aanmelden voor de reservelijst.

Ook dit jaar organiseert ProjectSports de voetbaldriedaagse in zowel Zwolle als Dalfsen. Op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus staan Sportpark de Vegtlust en Sportpark Gerner volledig in het teken voetbal.

Dat onder de voetballende jeugd veel interesse is voor de voetbalkampen blijkt wel uit de enorme hoeveelheid aanmeldingen. Beide voetbaldriedaagses zijn met ruim honderd deelnemers volledig volgeboekt. De voetbaldagen zijn bedoeld voor voetballers geboren tussen 1 januari 1998 en 31 december 2008.

Voor de voetballers die vergeten zijn zich aan te melden bestaat er nog een kleine kans om alsnog deel te nemen aan de fantastische driedaagse. Doordat er af en toe een enkele afmelding of verschuiving plaatsvindt, wil er nog wel eens een plekje vrij komen. In dit geval is het aan te raden om zo snel mogelijk een mail te zenden aan info@projectsports.nl , zodat je bovenaan de reservelijst komt te staan.

Kijk voor meer informatie over de voetbaldagen op www.projectsports.nl.