Sponsoren combi-A jeugd tekenen contract

Sponsoren combi-A jeugd tekenen contract

Sponsoren combi-A jeugd tekenen contract

Acht plaatselijke ondernemers verbinden zich de komende drie seizoenen aan de gecombineerde A-elftallen van SV Dalfsen en ASC’62. Vijf daarvan ondertekenden donderdagavond het contract tijdens de officiële sponsorbijeenkomst op Sportpark Gerner.

Namens de combicommissie presenteerden Wim van der Vegt en Andre Ekkelenkamp het definitieve ontwerp van de tenues waarin A1, A2 en A3 de komende seizoenen spelen. Op de voorzijde van het shirt prijken de logo’s van Albert Heijn en Rijschool Buurman & Buurman. De achterkant is bedrukt met de logo’s van 2Count en Plinq. Op de broekjes staat de naam van drukkerij Printhuus.

Behalve de tenues zijn ook de tassen gesponsord. Alle A-junioren krijgen een tas met daarop het logo van Grandcafé De Fabriek, dat in het voorjaar van 2016 zijn deuren opent. Autobedrijf Lindeboom sponsort de trainingsjassen en Ubink Sportvelden doet dat voor de tenues van de drie grensrechters.

Iedereen op niveau
In de bestuurskamer legde Wim van der Vegt uit dat de samenwerking tussen buurtverenigingen SV Dalfsen en ASC’62 de uitkomst is van een probleem dat al jaren speelde. “Beide clubs hadden telkens maar één of twee A-elftallen. Een aantal spelers kon daardoor niet op hun eigen niveau voetballen, waardoor veel jongens stopten. Met drie elftallen is dat probleem verholpen. Iedereen speelt nu op zijn eigen niveau.”

Andre Ekkelenkamp sprak namens de combicommissie zijn dank uit richting de sponsoren. “We hadden nooit verwacht dat we nu al acht sponsoren voor dit bijzondere project zouden hebben. We zijn ontzettend blij dat zoveel ondernemers zich willen verbinden aan deze mooie samenwerking.”

Ondertekening
Na de introductie van de combicommissie ondertekenden de aanwezige ondernemers het sponsorcontract. Vanuit de verenigingen zetten voorzitters Jos Ramaker en Bert Visscher hun krabbel. Albert Huisjes, vorig seizoen al sponsor van het gecombineerde seniorenelftal, was namens de Albert Heijn aanwezig. Ook Marco de Graaf van rijschool Buurman & Buurman zette zijn handtekening, net als Eddy van der Vegt van Plinq.

Namens Autobedrijf Lindeboom was Dick Lindeboom aanwezig en Erwin Meijer ondertekende het contract van Grandcafé De Fabriek. De overige ondernemers, Edu ter Broekhaar van 2Count en Wilko Jan van Niejenhuis van Printhuus, konden helaas niet aanwezig zijn. Zij zetten op een later moment hun handtekening, net als Ubink Sportvelden.

Aftrap
Op zaterdag 22 augustus komen A1 en A2 voor het eerst in actie in de officiële wedstrijdtenues. Op die dag staan de eerste bekerwedstrijden gepland. Het A3-elftal trekt op 12 september voor de eerste keer de nieuwe shirts aan, dan begint voor hen de competitie. Op vrijdag 4 september volgt een officiële aftrapbijeenkomst op Sportpark Gerner. Daarbij maken alle A-junioren en sponsoren kennis met elkaar en volgt een officiële fotosessie. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

Op de foto (boven) van links naar rechts: Erwin Meijer (Grandcafé De Fabriek), Dick Lindeboom (Autobedrijf Lindeboom), Albert Huisjes (Albert Heijn), Marco de Graaf (Buurman & Buurman) en Eddy van der Vegt (Plinq).

 

Eddy van der Vegt

Eddy van der Vegt

Erwin Meijer

Erwin Meijer

Albert Huisjes

Albert Huisjes

Dick Lindeboom

Dick Lindeboom

Marco de Graaf

Marco de Graaf