Seizoensafsluiting ASC’62

Op zaterdag 2 juni 2018 vindt de seizoensafsluiting plaats bij het clubgebouw van ASC’62. Het bestaat uit twee delen, namelijk De Proeverij 2.0 en het ASC’62 Singlefeestje!

De Proeverij 2.0
Na het succes van vorig jaar, komen er ook dit jaar weer zes van onze sponsoren op De Proeverij. Dit jaar is er ook live muziek tijdens het eten.

Om hier deel aan te kunnen nemen heb je een stempelkaart nodig, zie onderstaand. Deze kun je kopen vanaf zaterdag 12 mei. Dat kan bij de activiteitencommissie of je kunt ze online bestellen via activiteiten@asc62.nl. Kosten bedragen €10,- per stuk waarmee je zes verschillende gerechten kan halen bij onze sponsoren.
Let op. De stempelkaarten kan je tot uiterlijk zaterdag 26 mei kopen of bestellen. Op 2 juni is het niet mogelijk om ze te kopen.

ASC’62 Singlefeestje
Aansluitend hebben we het allereerste ASC’62 Singlefeestje in het clubgebouw. Dit start vanaf 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 01.00 uur. Speciaal voor het debuut van dit concept zijn er twee fantastische DJ’s geboekt: DJ Horse ft. DJ Valley Houses!

Deze helden zorgen dat het dak er af gaat en jullie bepalen met welke muziek! Kom dus ook op zaterdag 2 juni naar het clubgebouw van ASC’62. Koop een stempelkaart en ga ’s avonds los!