Hoofdsponsors

MDI Logistics

MDI logistics                      

MDI logistics b.v. is een logistiek bedrijf met jarenlange ervaring en is dé logistieke dienstverlener voor logistieke vraagstukken. Zij bieden diensten op het gebied van transport, opslag, warehousing, voorraadbeheer, crossdocking en planning. Door een deel of de gehele logistiek van klanten uit handen te nemen kunnen deze zich volledig richten op hun corebusiness.

MDI logistics een betrouwbare partner die in samenwerking met hun klanten tot efficiënte en klantgerichte oplossingen komt. Service staat hoog in het vaandel. Met de enthousiaste en professionele werknemers kunnen zij optimale service aanbieden conform de wensen en eisen van hun klanten.

MDI logistics is een écht familiebedrijf. Ze hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en goede arbeidsverhoudingen voor het personeel. Deze betrokkenheid binnen het familiebedrijf komt in alle diensten weer naar voren. Betrouwbaarheid, flexibele dienstverlening, goede service en persoonlijk contact zijn voor MDI logistics belangrijke kernwaarden.

 

Bouwbedrijf van Pijkeren

Bouwbedrijf Van Pijkeren

Bouwbedrijf van Pijkeren B.V. is een modern familiebedrijf. In 1938 opgericht en al bijna 80 jaar actief in Dalfsen en verre omgeving. Zij is actief op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, projectontwikkeling, renovatie en systeembouw. Er zijn ca. 100 vaste medewerkers in dienst, waarvan ca. 70% werkzaam is in de woningbouw en utiliteitsbouw. Door goed naar de opdrachtgever te luisteren en mee te denken wordt elke opdracht tot een goed eind gebracht. Er wordt gewerkt met vaste metsel- en timmerploegen die goed op elkaar zijn ingewerkt. Oplossingsgericht denken en kunnen improviseren wanneer dat nodig blijkt, is zeker een vereiste. Bouwbedrijf van Pijkeren B.V. is aangesloten bij Woningborg en Bouwgarant. Zij hecht veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen. De omvang van het bedrijf merkt u alleen als het nodig is.

Voor meer informatie: www.bouwvanpijkeren.nl

 

Jeanette Visscher

Jeanette Visscher

Jeanette Visscher Makelaars is een deskundig makelaars-, verzekerings- en hypotheekkantoor met meer dan vijftien jaar ervaring. Jeanette is de makelaar binnen het bedrijf en Henk de hypotheek- en verzekeringsadviseur. Ze worden bijgestaan door een deskundig team van vijf medewerkers.

Jeanette Visscher Makelaars hanteert de slogan ‘Voor meer dan wonen alleen’. Dit is maatwerk en mensenwerk, toegespitst op individuen, stellen en gezinnen, elk in hun eigen levensfase en situatie. Ze adviseren mensen in goede en slechte tijden. Zij zijn er trots op dat opdrachtgevers in al deze situaties ons het vertrouwen geven om hun belangen te behartigen.

Voor meer informatie: www.jvma.nl