Heren 1 wint ASC DJ Roulette

Afgelopen zaterdag 13 oktober heeft de allereerste ASC DJ Roulette plaatsgevonden in het clubgebouw van ASC’62. Deze editie is gewonnen door het vlaggenschip van de vereniging, Heren 1. Het team werd vertegenwoordigd door Simone Stolte en Werner van Eerbeek. Zij namen plaats achter de draaitafel en zette samen met een goed verkleed team het hele clubgebouw op z’n kop.

Namens de organisatie willen we onze dank uitspreken naar alle deelnemende acts. We hebben veel gezien en mogen meemaken. Te denken aan brommers die binnen kwamen vliegen, live sets die werden gedraaid, bouncende kikkers en nog veel meer!

Daarnaast werd de microfoon nog op elegante wijze gegrepen door Bingo Bango koning Martijn Everts. In april 2019 gaat het dan toch weer gebeuren, een Bingo Bango waarin Everts en DJ Buffel jullie weer ouderwets gaan vermaken. Pieuw pieuw pieuw!

We kijken terug op een gezellige feestavond bij ASC’62! En we wensen het winnende team veel plezier met het besteden van de waarde cheque van maar liefst €250,- die aangeboden werd door NIKKI’S uit Dalfsen.